Conveni Móra la Nova

Aquest divendres, 21 de juliol,  l’alcalde de Móra la Nova, Francesc X. Moliné Rovira, i el president del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Joan Josep Duran Miró, han signat el conveni que ha de formalitzar les relacions entre aquestes dos entitats. Així, el CERE s’ha compromès a col·laborar en el concurs literari per a infants, joves i adults de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, i en el concurs local de fotografia que organitza l’Ajuntament i també enfortirà les seves relacions amb el Museu del Ferrocarril, l’Escola Municipal d’Art i Disseny i la resta d’entitats culturals de Móra la Nova en activitats com la presentació de llibres, la creació d’exposicions, la realització de treballs de recerca o la promoció de xerrades i altres projectes.

La col·laboració entre el CERE i l’Ajuntament i les entitats de Móra la Nova no és una novetat, per exemple ara mateix hi ha en marxa un estudi del Museu del Ferrocarril que ja compta amb el suport del CERE i de l’Institut Ramon Muntaner i són diverses les activitats de la Regidoria de Cultura que compten amb el suport del CERE. No obstant, la signatura del conveni permetrà formalitzar i ampliar aquestes relacions. En aquest sentit, a partir de la tardor el centre d’estudis posarà en marxa, amb el suport de la Regidoria de Cultura, la secció local del CERE a Móra la Nova per a vehicular totes les iniciatives conjuntes.

El nou conveni amb l’ajuntament de Móra la Nova se suma als que actualment  manté el CERE  amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els ajuntaments de Flix, Móra d’Ebre i Ascó. També està previst que en breu altres municipis de la comarca encetin col·laboracions similars amb el centre d’estudis.

Conveni Móra la Nova-2