conveni vinebre

Aquest dimarts 8 d’agost,  l’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim Gironés, i el president del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Joan Josep Duran Miró, han signat el conveni que ha de formalitzar les relacions entre aquestes dos entitats a partir de l’any 2018. Així, el CERE s’ha compromès a col·laborar en el premi de narrativa “Ribera d’Ebre” aportant tres membres del jurat i a organitzar conjuntament amb les entitats locals activitats com la presentació de llibres, la creació d’exposicions, la realització de treballs de recerca o la promoció de xerrades i altres projectes.

La col·laboració entre el CERE i l’Ajuntament i les entitats de Vinebre no és una novetat, així per exemple el CERE sempre ha estat vinculat amb el jurat del premi literari “Ribera d’Ebre”, entre altres activitats. No obstant, la signatura del conveni permetrà formalitzar i ampliar aquestes relacions. En aquest sentit, la primavera de l’any vinent es posarà en marxa una nova activitat literària centrada en la poesia, que tot just s’està començant a definir.

El nou conveni amb l’ajuntament de Vinebre se suma als que actualment manté el CERE  amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els ajuntaments de Flix, Móra d’Ebre, Ascó i Móra la Nova, a banda d’altres per activitats concretes com el que recentment s’ha signat amb Riba-roja d’Ebre o el que es va concertar fa un parell d’anys amb la Torre de l’Espanyol. El CERE continuarà treballant per a encetar col·laboracions similars de caràcter permanent o puntual amb altres municipis de la comarca.

vinebre2