BE6

El CERE i altres entitats del territori també reben el reconeixement de la Generalitat de Catalunya per la seua tasca de recuperació de la memòria històrica.

Aquest dissabte, 21 de juliol,  s’ha celebrat la commemoració dels 80 anys de la batalla de l’Ebre. L’acte, realitzat a l’Església Vella del municipi de Corbera, ha comptat amb la presència del president de la Generalitat Quim Torra i la consellera de Justícia, Ester Capella.

L’acte ha estat un homenatge emotiu per les famílies dels que van lluitar a l’Ebre però sobretot pels supervivents, presents en l’acte, de la lleva del Biberó. Durant l’acte també han tingut un reconeixement les entitats del territori que treballen per la preservació de la memòria història. Entre les entitats han rebut el reconeixement el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, L’Associació Cultural La Cana de Flix, L’Associació Cultural  Poble Vell de Corbera d’Ebre, el Centre d’Estudis de la Batalla de l’Ebre, Amics de l’Ebre, Terra Enllà i l’Associació Lo Riu entre altres.

BE00

reconeixement CERE

BE000