La Sirga del CERE

Número 5

Número 4

Número 3

Número 2

Número 1


La Miscel·lània a RACÓ

>>>>> Accedeix al llistat


Participació al Recercat 2019

El dipòsit de locomotores de vapor de Móra la Nova. Una història tècnica, social i humana

Aproximació a l’obra periodística de Carmel Biarnés

Participació al Recercat 2018

Pobles i gent de l’Ebre a la Catalunya del segle XVIII

Participació al Recercat 2017

Els Ferrocarrils Directes de Madrid a Barcelona i la seva repercussió en el territori

Els Ajuntaments de la Ribera d’Ebre durant el primer franquisme (1938-1942)


Treballs de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre

Rutejant per la Palma d’Ebrede Ruth Martí Soler, guanyadora del XIII Premi de Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Ca Don Joan, una mirada diferentde Aina Miró Tarragó, finalista del XIII Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Pla d’Empresa: Parada i Fonda a la Ribera d’Ebre de Jana Algueró Borràs, finalista del XIII Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Interpretació climàtica de 50 anys d’història meteorològica i fenològica a la Serra d’Almos, de Clara Campo Borrell, guanyadora del XII Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Un cop d’ull a la Ribera d’Ebre de Mireia Navarro, finalista del XII Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre (guia turística)

 Les seccions còniques i les seves aplicacions d’Àurea Caravaca Martí, finalista del XII Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Els primers passos del franquisme a Móra d’Ebre. Administració, economia i societat, d’Ivan Grangé Reina, guanyador de l’XI Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Ascó, oficis d’un altre temps, de Blanca Morales Ribes, finalista de l’XI Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

40 anys d’eleccions nunicipals democràtiques a Riba-roja d’Ebre, de Pol Bladé Puig, finalista de l’XI Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

A fira! Un recorregut per la història de la Fira de Móra la Nova, d’Irene Duran Vives, guanyadora del X Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Anellament científic, de Claudia Armora Rosich, finalista del X Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Estudi diacrònic del parlar de Tivissa, de Júlia Santapau Jardí, finalista del X Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Desaparegut en combat. La Batalla de l’Ebre, de Janina Martí, guanyadora del IX Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

El morenc i el molarenc. Diferències lingüístiques entre el parlar de Móra d’Ebre i el del Molar, Ariadna Grifoll, finalista del IX Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Flix i el tennis, un esport centenari, de Pol Candela, finalista del IX Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

L’herència mediambiental de Flix, d’Ariadna Julian, guanyadora del VIII Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

Estudi del poema L’Aiguat, de Roc Aragonès, finalista del VIII Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.

La gent de La Riuada, de Joan Ventura, finalista del VIII Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre.


La Bibilioteca del CERE

Botiga online de tots els llibres publicats pel Centre d’Estudis o amb la seua col·laboració.

>>>>> Accedeix a la biblioteca