Invitació Sirga d'Or

Aquest proper dimarts , 27 de novembre a les 19,30h, a la Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre tindrà lloc l’acte de lliurament del Guardó Honorífic La Sirga d’Or que atorga cada dos anys el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a persones i entitats de relleu que hagin destacat pels seus serveis a la Ribera d’Ebre o pels seus mèrits culturals, artístics o científics.

Els finalistes de l’edició d’enguany a títol individual són Josep Maria Pros, de Vinebre, Manel Saltor, de Móra d’Ebre i Joan Ramon Vinaixa, de Benissanet. En la categoria d’entitat, el premi es decidirà entre l’APPFI – Museu del Ferrocarril a Móra la Nova, l’Associació Cultural La Cana de Flix i l’Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó. Tots en són mereixedors, sens dubte, i el fet de ser finalistes ja suposa un reconeixement de la seva vàlua per a la comarca de la Ribera d’Ebre.

Els guanyadors de la Sirga d’Or són escollits per votació popular entre els socis del CERE i l’edició del lliurament d’enguany serà presidida per l’Honorable Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Sra. Laura Borràs.