Premi Poesia_invitació (1) (1)

El 21 d’abril, dissabte, a les 18.00 h, a la plaça de Ca Don Joan de Vinebre tindrà lloc l’acte de lliurament del 1r Premi Ribera d’Ebre de Poesia Recitada, en el qual els deu poetes finalistes recitaran els seus poemes i el públic assistent votarà el guanyador del Premi Popular del concurs. A part del Premi Popular també es lliurarà el Premi del Jurat al millor poemari.

El festival poètic serà amenitzat amb uns minuts musicals a càrrec del Quartet de Corda de l’Escola de Música de Móra d’Ebre i a la mitja part, i mentre duri la votació popular, el públic serà obsequiat amb una degustació de la cervesa artesana de Vinebre ‘L’Anjub’.

Durant la segona part, es presentaran els dos trofeus que rebran els guanyadors i que són obra de l’artista vinebrana Núria Mendoza, alumna de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Móra la Nova.

El certamen poètic finalitzarà amb un breu recital del poeta de l’Ametlla de Mar Joan Callau i Fortuna  i el lliurament de premis a càrrec de l’alcaldessa de Vinebre i presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i del president del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), Joan-Josep Duran.

Els 10 poetes finalistes que participaran al concurs de recitació són: Montserrat Bastons Garcia (Barcelona) , Carles Jardí Pinyol (Tivissa), Conxita Jiménez Abril (Tarragona), Agustí Masip Vidal (Falset), Domingo-Àngel Monlleó Galcerà (Tarragona),  Ramon Obiol Reverté (Sant Carles de la Ràpita), Elvira Perpinyà Brull (Móra la Nova), Miquel Lluís Rubio Domingo (Benidorm), Raquel Sánchez Segarra (Flix) i Joan Seus Cartró (Premià de Mar).

El 1r Premi Ribera d’Ebre de Poesia Recitada és una iniciativa del CERE i l’Ajuntament de Vinebre que compta amb el suport i col·laboració  del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Móra la Nova, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre, la Fira del Llibre Ebrenc i l’Institut Ramon Muntaner (IRMU).

El jurat del concurs poètic que ha seleccionat els 10 finalistes i  escollirà el guanyador del Premi del Jurat està integrat pels socis del CERE: Andreu Carranza, Josep-Sebastià Cid, Albert Guiu, Àngels Pérez i Sílvia Veà.

Programa 1r Premi Ribera d’Ebre de Poesia Recitada