El proper divendres 19 de maig a les sis de la tarda, tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre que atorga el CERE. L’acte d’aquesta vuitena edició se celebrarà a Móra d’Ebre, concretament a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (entrada pel carrer Sant Valentí).

Durant l’acte els tres autors finalistes presentaran els seus respectius treballs, i tot seguit el jurat decidirà, tenint en compte les exposicions realitzades, quina és l’obra guanyadora d’aquesta edició. Durant la reunió del jurat, el públic podrà gaudir d’una actuació musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

Tal com s’especifica a les bases, el treball guanyador obtindrà una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 250€ i la subscripció com a soci o sòcia del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre durant dos anys, que consisteix a rebre gratuïtament a casa les publicacions que l’entitat editi durant dos anys a partir de la data d’atorgament dels premis. Els dos treballs amb premi de reconeixement rebran una beca de 50€ i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant dos anys.

Després d’aquest acte, els tres treballs finalistes estaran disponibles per consultar-los a la secció de “Publicacions” de la pàgina web del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (www.riberadebre.org).

image003