Ja s’han fet publiques les bases del VIII Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre que convoca anualment el CERE. Com cada any, es podran presentar al concurs treballs de recerca realitzats durant el curs acadèmic vigent (enguany 2016 – 2017) que siguin d’una temàtica relacionada amb la nostra comarca. Tal com s’especifica a les bases, es valorarà “la contribució a la millora del coneixement d’aspectes relacionats amb el territori de la Ribera d’Ebre, tant en l’àmbit local com comarcal”.

El termini final d’admissió de treballs serà el proper 17 de març a les 23.59 hores, i es podran fer arribar digitalment a la seu del CERE en format CD-Rom.

Com ja es ve fent des de fa tres anys, el jurat seleccionarà tres alumnes finalistes que hauran de defensar el seu treball públicament el dia del lliurament del premi, que serà al mes de maig. El treball guanyador obtindrà una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 250 € i la subscripció com a soci o sòcia del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre durant dos anys, que consisteix a rebre gratuïtament a casa les publicacions que l’entitat editi durant dos anys a partir de la data d’atorgament dels premis. Els dos treballs amb premi de reconeixement rebran una beca de 50€ i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant dos anys.

Un cop es coneguin els treballs finalistes i el guanyador, es publicaran a la web del Centre d’Estudis per facilitar-ne la seua consulta a tothom que hi estigui interessat.

Podeu consultar aquí les bases del concurs.