Durant aquest mes de gener de 2014 s’han publicat les bases del V Concurs de treballs de recerca de batxillerat sobre la Ribera d’Ebre 2014. Es poden presentar a aquesta convocatòria Treballs de Recerca de Batxillerat corresponents al curs 2013-2014 elaborats per alumnat de qualsevol centre de secundària català.

El treball guanyador obtindrà una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 300 € i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant 2 anys, que consisteix a rebre gratuïtament a casa les publicacions que l’entitat editi durant dos anys a partir de la data d’atorgament dels premis. Els dos treballs amb premi de reconeixement rebran un detall d’agraïment i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant 2 anys, que consisteix a rebre gratuïtament a casa les publicacions que l’entitat editi durant dos anys a partir de la data d’atorgament dels premis. Els tutors de l’alumnat guardonat rebran un diploma acreditatiu de reconeixement. El termini final d’admissió dels originals a la seu del CERE serà el 14 de març de 2014 a les 23.59 h i els treballs s’hauran de fer arribar amb tota la informació demanada al CERE en cd-rom o per correu electrònic si el format així ho permet.

La novetat en aquesta V edició del concurs és que el mateix dia de l’acte de lliurament del premi (un dia a determinar del mes de maig), s’hauran seleccionat prèviament tres finalistes que hauran de presentar el seu treball davant el jurat i el públic que assisteixi a l’esdeveniment. El jurat haurà de tenir en compte aquesta presentació per acabar de decidir quin treball mereix el premi, i quins els premis de reconeixement.

El V Concurs de treballs de recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre ha estat organitzat i convocat pel CERE, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Flix.

Podeu descarregar-vos les bases accedint en aquest enllaç.