El CERE ha convocat el VI Concurs de treballs de recerca de batxillerat sobre la Ribera d’Ebre 2015. Aquest certamen va dirigit treballs de recerca de Batxillerat corresponents al curs 2014-2015, elaborats per alumnat de qualsevol centre de secundària català, el contingut dels quals estigui relacionat amb la comarca. Els treballs que es presentin hauran de ser obres originals i hauran de tenir el vistiplau explícit de la direcció del centre de Secundària que les proposi. Cada centre podrà presentar tants treballs com consideri oportuns i s’adeqüin a la convocatòria. El termini de presentació dels treballs és el dia 13 de març de 2015. S’atorgarà un premi al guanyador/a i dos premis més de reconeixement entre tots els treballs presentats.
El treball guanyador obtindrà una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 300 € i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant 2 anys, que consisteix a rebre gratuïtament a casa les publicacions que l’entitat editi durant dos anys a partir de la data d’atorgament dels premis.
Els dos treballs amb premi de reconeixement rebran un detall d’agraïment i tanmateix la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant 2 anys. Per al seua banda, els tutors de l’alumnat guardonat rebran un diploma acreditatiu de reconeixement.
El lliurament dels premis es farà en una data per determinar del mes de maig de 2015 a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
Les bases podeu consultar-les en aquesta mateixa pàgina web.