El Castell de Miravet ofereix nous continguts museogràfics per aconseguir una experiència única de visita // El Castell de Miravet, com mai abans l’havies vist

La nova senyalització i els nous continguts faciliten la comprensió de la història del monument

El castell de Miravet, situat entre els meandres de l’Ebre, és un dels principals centres de poder cristià a la península Ibèrica i un dels millors exemples de l’arquitectura militar catalana dels segles XII-XIII i de l’arquitectura de l’orde del Temple a Europa. 

Ara, gràcies a les actuacions que s’estan portant a terme en el marc del programa Patrimoni en Acció, el Castell de Miravet es pot redescobrir com mai abans s’havia fet. 

La consolidació d’una millor perspectiva narrativa i els nous continguts museogràfics permeten al públic entendre millor com va ser la vida dels templers a la gran fortalesa. A més, la nova senyalització interpretativa dels elements arquitectònics, amb recursos de text en diversos idiomes i recreacions 3D, ofereix una experiència única de visita que ens situa en el context històric i fa especial atenció a la seva funcionalitat.

Per a més informació: http://monuments.mhcat.cat/castell_de_miravet

Redescobreix Castell de Miravet2 Redescobreix Castell de Miravet Redescobreix Castell de Miravet3 Redescobreix Castell de Miravet4