TREBALL RECERCA BATXILLERAT 2019

Ja s’han fet publiques les bases del X Premi Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre que convoca anualment el CERE. Com cada any, es podran presentar al concurs treballs de recerca realitzats durant el curs acadèmic vigent (enguany 2018-2019) que siguin d’una temàtica relacionada amb la nostra comarca. Tal com s’especifica a les bases, es valorarà “la contribució a la millora del coneixement d’aspectes relacionats amb el territori de la Ribera d’Ebre, tant en l’àmbit local com comarcal”.

El termini final d’admissió de treballs serà el proper 5 de març a les 23.59 hores, i es podran fer arribar digitalment a la seu del CERE a través de correu electrònic.

Com ja es ve fent des de fa cinc anys, el jurat seleccionarà tres alumnes finalistes que hauran de defensar el seu treball públicament el dia del lliurament del premi, que serà el 25 d’abril a Móra d’Ebre. El treball guanyador obtindrà una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 250 € i la subscripció com a soci o sòcia del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre durant dos anys, que consisteix a rebre gratuïtament a casa les publicacions que l’entitat editi durant dos anys a partir de la data d’atorgament dels premis. Els dos treballs amb premi de reconeixement rebran una beca de 50€ i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant dos anys.

Un cop es coneguin els treballs finalistes i el guanyador, es publicaran a la web del Centre d’Estudis per facilitar-ne la seua consulta a tothom que hi estigui interessat. Actualment es poden consultar online els treballs guanyadors de l’edició passada a l’apartat “Publicacions” de la pàgina web: Desaparegut en combat. La Batalla de l’Ebre, de Janina Martí; El morenc i el molarenc. Diferències lingüístiques entre el parlar de Móra d’Ebre i el del Molar, d’Ariadna Grifoll; i Flix i el tennis, un esport centenari, de Pol Candela (https://riberadebre.org/publicacions/).

 

Bases X Premi de Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre

Tema: Treballs de recerca inèdits relacionats amb la Ribera d’Ebre, els seus pobles o els seus personatges presentats en el curs acadèmic vigent.

Premi: Beca per valor de 250 € i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant 2 anys. Dos premis de reconeixement d’una beca de 50€ i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant 2 anys.

Tramesa: Els treballs es faran arribar en format PDF al correu electrònic: cere@riberadebre.org.

Termini d’admissió: Dimarts 5 de març de 2019.

Veredicte i atorgament: El jurat seleccionarà tres treballs finalistes que els seus autors hauran de presentar el dia 25 d’abril de 2019 durant l’acte de lliurament de premis.

Més informació i bases: BASES X PREMI TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT SOBRE LA RIBERA D’EBRE