El CERE dóna a conèixer els finalistes de la Sirga d’Or 2020

 Una comissió designada per la Junta Directiva del CERE ha dut a terme la primera fase del procés de selecció dels guardonats amb la Sirga d’Or 2020. En aquest pas, s’han triat tres candidatures per cadascuna de les categories en què s’atorga el premi: una a títol individual i una per entitats. A partir d’ara, seran els socis i les sòcies del CERE qui amb el seus vots decidiran durant les properes setmanes els guanyadors d’aquesta edició.

La Sirga d’Or és atorgada cada dos anys per part del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, que encomana al CERE la designació dels premiats des del 1992, any d’inici d’aquest guardó. El seu objectiu consisteix en reconèixer persones i entitats de relleu que hagin destacat pels seus serveis a la Ribera d’Ebre o pels seus mèrits culturals, artístics o científics.

Els finalistes de l’edició d’enguany a títol individual són Fernando Caminals, de Móra d’Ebre, Marc Castellnou i Rut Domènech (candidatura conjunta), de Tivissa i Josep Maria Pros, de Vinebre. En la categoria d’entitats, el premi es decidirà entre l’Institut Ramon Muntaner – IRMU, Litterarum – Móra d’Ebre i lo Fardell Patxetí. Tots en són mereixedors, sens dubte, i el fet de ser finalistes ja suposa un reconeixement de la seva vàlua per a la comarca de la Ribera d’Ebre.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre anunciarà oportunament la data i el format de l’acte de lliurament en funció de les circumstàncies actuals.

Enllaç al dossier de mèrits de les candidatures

Enllaç al formulari de votació (només es comptaran els vots dels socis i sòcies del CERE)