El CERE dóna a conèixer els finalistes de la Sirga d’Or 2022

Flix, 27.10.22 – Una comissió designada per la Junta Directiva del CERE ha dut a terme la primera fase del procés de selecció dels guardonats amb la Sirga d’Or 2022. En aquest pas, s’han triat tres candidatures per cadascuna de les categories en què s’atorga el premi: una a títol individual i una per entitats. A partir d’ara, seran els socis i les sòcies del CERE qui amb el seus vots decidiran durant les properes setmanes els guanyadors d’aquesta edició.

La Sirga d’Or és atorgada cada dos anys per part del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, que encomana al CERE la designació dels premiats des del 1992, any d’inici d’aquest guardó. El seu objectiu consisteix a reconèixer persones i entitats de relleu que hagin destacat pels seus serveis a la Ribera d’Ebre o pels seus mèrits culturals, artístics o científics.

Els finalistes de l’edició d’enguany a títol individual són Pere Muñoz Hernández, de Flix, Joan Pujol i Pedret, de Móra d’Ebre i Julio Monfort i Tena, de Vilafranca (els Ports) i establert a Móra d’Ebre. En la categoria d’entitats, el premi es decidirà entre Lo Rascle – Mòra d’Ebre, Ràdio Flix i el Museu del Ferrocarril a Móra la Nova. Tots en són mereixedors, sens dubte, i el fet de ser finalistes ja suposa un reconeixement de la seva vàlua per a la comarca de la Ribera d’Ebre.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre anunciarà oportunament la data i el format de l’acte de lliurament.

INFORME FINAL_Candidats Sirga d’Or 2020