El CERE rep el suport de la Diputació de Tarragona per a l’organització de beques, premis i activitats durant l’anualitat 2023

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) ha rebut el suport de la Diputació de Tarragona per a l’organització d’un conjunt variat d’activitats, beques i premis durant l’any 2023. Aquest suport, que ascendeix a un total de 9.534,00 €, ha contribuït a enfortir el teixit cultural i educatiu de la comarca.

Les activitats planificades i desenvolupades amb aquest finançament inclouen una àmplia gamma d’esdeveniments i iniciatives destinades a promoure la cultura, l’art i la investigació a la comarca. Entre elles, destaquen la celebració del 40è aniversari del CERE, el prestigiós Premi d’Assaig Artur Bladé i Desumvila, així com el Premi Narrativa de la Ribera d’Ebre, reconeixements que han destacat la creativitat i el talent locals.

A més, el suport de la Diputació ha permès la realització de diverses formacions, com ara cursos i tallers pràctics en àrees artístiques com el lettering, la llata, la cianotípia i la creació d’àlbums de retalls. Aquestes activitats han estat fonamentals per fomentar la participació dels joves i potenciar les seves habilitats creatives i artístiques.

D’altra banda, el suport econòmic també ha possibilitat la concessió de beques per a treballs de recerca, tant a nivell general com específic per a alumnes de batxillerat. Això ha incentivat la investigació i l’aprenentatge entre els estudiants de la comarca.

Finalment, el CERE ha estat protagonista en l’organització de la trobada d’entitats comarcals, i en esdeveniments rellevants com el Festival Pingüí i el congrés de la Batalla de l’Ebre, reafirmant el seu compromís amb la difusió de la cultura i la història local.

pastedGraphic.png