El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) i l’Ajuntament de Tivissa conviden a la ciutadania a la presentació de la Miscel·lània del CERE núm. 33, que es portarà a terme el proper divendres 22 de març, a les 19,30 hores a la Biblioteca Mestre Cabré de Tivissa, en un acte organitzat per l’Ajuntament de Tivissa i el CERE. Aquesta publicació ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona i de l’Institut Ramon Muntaner. 

El número 33 de la Miscel·lània està format per 17 articles, 9 dels quals dedicats a la vila de Tivissa. Els estudis que s’hi publiquen parlen sobre aspectes molt rellevants del seu passat, com per exemple la formació del nucli urbà de la població, els noms de lloc i de persona d’origen àrab i mossàrab del seu terme, la intervenció a les pintures rupestre al barranc de font Vilella o, entre moltes altres temàtiques, dels principals enfrontaments armats al seu terme durant la Guerra del Francès.

A més, els lectors de la publicació hi trobaran altres investigacions molt interessants, vinculades a les seccions habitual de la publicació, que són les d’Història, Patrimoni Riberenc, Patxetins, Història natural, Desenvolupament econòmic o Recerca jove.

Des del CERE aprofiten l’ocasió per recordar als socis de l’entitat que, un cop finalitzada la presentació, podran recollir un exemplar de la mateixa, la qual també podrà ser adquirida pel públic assistent a un preu de 30 euros.

Finalment, volem remarcar que la Miscel·lània del CERE pot ser consultada en format digital, excepte el darrer número, a través del portal RACÓ