biografia blade

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’editorial Cossentània han publicat la biografia de l’escriptor de Benissanet Artur Bladé Desumvila

El proper divendres, 21 de setembre, tindrà lloc la primera  presentació de la biografia que porta el nom “ Artur Bladé, escriure la memòria (1907-195)”. L’acte es realitzarà a la seu dels Serveis Territorials del Departament  Cultura de Tortosa i estarà presidit per  la consellera de cultura Laura Borràs que farà la presentació del llibre.

L’historiador Josep Sancho Sancho, autor de la biografia,  va ser el guanyador de la VI Beca d’Estudi de la Figura i Obra d’Artur Bladé i Desumvila, impulsada per l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre (ACRE), el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Benissanet, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, que en l’edició 2016-2017 va estar dotada amb 2.000 euros, a més de la publicació de l’obra per part del CERE.

A Móra d’Ebre la presentació tindrà lloc el dia 19 d’octubre i anirà a càrrec del poeta Carles Duarte, actual president del CONCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts). Properament es programaran noves presentacions arreu del territori.