Coneguem-la-ribera-2017-05

Divendres , 15 de setembre, a les 19:30h a Ca Don Ventura tindrà lloc l’acte de presentació de les IX Jornades de patrimoni Històric organitzades per l’Associació La Cana i el X Curs Coneguem la Ribera d’Ebre que organitza el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE).

Programa d’actes Curs Coneguem la Ribera d’Ebre

Dimarts 19  de setembre  a les 19:30 a Ca Don Ventura de Flix

Conferència: “La toponímia franquista a la Ribera d’Ebre (1950)”, a càrrec de Jaume Aresté Bagés, catedràtic de Geografia i Història d’Ensenyament Secundari.

Dijous 21 de setembre  a les 19:30 a Ca Don Ventura de Flix

Conferència: “El camí de l’Ebre. Una oportunitat per al desenvolupament del territori”, a càrrec de Mònica Sabaté Cardona, tècnica de desenvolupament del turisme del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Dimarts 26 de setembre  a les 19:30 a Ca Don Ventura de Flix

Conferència: ”El lloc de Flix a les Terres de l’Ebre” a càrrec de Xavier Vega, autor de l’assaig “Terres de l’Ebre, frontera i frontissa”.

Dijous 28 de setembre  a les 19:30 a Ca Don Ventura de Flix

Conferència: “Els ajuntaments de la Ribera d’Ebre durant el primer franquisme a través dels llibres d’acords municipals (novembre 1938-1942)”, a càrrec de Jordi Cid Segura, Graduat en Història URV.

A més d’aquestes quatre conferències organitzades pel CERE, entre els 15 de setembre i el 15 d’octubre  l’Associació La Cana de Flix també ha organitzat tot un seguit de conferències i visites d’interès cultural que podeu seguir en el programa adjunt.

Totes les conferències són gratuïtes i d’entrada lliure.

1

2

3

4