Divendres 29 de maig, es va celebrar a la seu del Consell Comarcal a Móra d’Ebre, l’acte del lliurament del VI Premi Treball de Recerca sobre la Ribera d’Ebre, convocat pel CERE. L’obra guanyadora va ser “Didactiebre. Conèixer, ajuda a estimar”, de Laia Ferrús Vicente. Els treballs finalistes van ser “La música de la natura. Els ocells”, de Martí Guiu Rofes; i “L’evolució de l’urbanisme d’Ascó”, de Pere Jordà Gironés. Tots tres són alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut de Flix.

Durant la primera part de l’acte, els tres finalistes van haver d’exposar una el seu treball de recerca per tal que el jurat, allí present, pogués escollir quin premi seria el guardonat. El premi per al treball guanyador consistia en una beca de 300 euros i la subscripció gratuïta com a sòcia del CERE durant dos anys. Els dos finalistes, van rebre un obsequi i també una subscripció gratuïta durant dos anys com a socis del CERE.
A l’acte hi van assistir la consellera de Cultura del Consell Comaral, Gemma Carim; el nou president del CERE, Joan Josep Duran; l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol; la directora de l’Institut de Flix, Mar Carranza, a més d’altres docents del centre. També hi havia familiars dels alumnes, membres del Consell Comarcal i socis del CERE.

 

cartell_vi_concurs_treball_recerca