Litterarum, fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre obre fins al 20 de desembre el termini d’inscripcions de projectes artístics per a la programació de la seva 9a edició, que es realitzarà a la capital de la Ribera d’Ebre els dies 27, 28 i 29 de maig de 2016.

Litterarum és una fira professional, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, que compta amb el suport i  col·laboració del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre  (CERE) i altres institucions.  Litterarum  té com a missió donar a conèixer i promocionar espectacles literaris professionals basats en la literatura en llengua catalana. Així doncs, és una plataforma per apropar aquesta tipologia d’espectacles a programadors del món de la gestió cultural, administracions públiques i biblioteques, empreses i agents privats del sector cultural i públic en general.

A Litterarum hi poden participar companyies, grups i intèrprets professionals que tinguin o vulguin estrenar propostes artístiques d’espectacles literaris de les diverses disciplines de les arts de l’espectacle.

Litterarum entén i promou l’espectacle literari com la posada en escena de textos literaris escrits  en llengua catalana que no han estat concebuts originalment per a l’escena, en qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle i amb un plantejament professional.

Més informació a www.litterarum.cat a www.facebook.com/firalitterarum i a www.twitter.com/firalitterarum