El proper dijous 16 de març, a les vuit de la tarda a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre, tindrà lloc la presentació del llibre Llibre de veritats i secrets. L’obra perduda de Ramon Llull. Durant l’acte intervindran l’autor de l’obra, Ramon Gasch, i Joan Launes, periodista i president de l’Associació Cultural La Riuada.

El Llibre de veritats i secrets ens endinsa en un període fascinant i desconegut de la vida del gran mestre, en un relat ple de veritats ignorades i de secrets perduts en la nit dels temps. L’obra narra la vida de Ramon Llull: la infantesa, on comença a descobrir les seves grans capacitats; la seva activitat com a cortesà, trobador, juglar i conqueridor de cors; el període de neguits i dubtes del seu matrimoni amb Blanca Picay; l?amor boig per l?Elionor de Castelló que no el vol… Fets que fan que Ramon Llull entri en un període de deixadesa, obsessionat més que mai en les seves composicions trobadoresques i lascives, i que inicïi la seva conversió i concebi l?ideari dels tres objectius de la seva vida.

9788466421379

Aquest acte està organitzat amb la col·laboració de l’Associació Cultural La Riuada, l’Ajuntament de Móra d’Ebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i la llibreria Bassa.