Premi d’Assaig Artur Bladé i Desumvila – Publicació presentada a la convocatòria de subvencions de la Diputació de Tarragona

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) promou la recerca comarcal i la seva difusió entre la ciutadania de la Ribera d’Ebre i el seu entorn. Entre els objectius fundacionals del CERE hi ha la publicació de treballs que aporten llum sobre noves temàtiques relacionades amb el nostre territori, entès d’una forma àmplia.

Una de les línies de treball que més ha potenciat per assolir aquest objectiu han estat les publicacions periòdiques, emmarcades en dues col·leccions, la Miscel·lània del CERE i la Col·lecció Daliner, en el marc de la qual es publiquen, a més d’obres d’interès general per la comarca, les investigacions que guanyen el Premi d’Assaig Artur Bladé.

Precisament, volem informar que el proper treball que el CERE distribuirà entre els seus associats i la ciutadania serà l’obra guanyadora del Premi d’Assaig Artur Bladé i Desumvila de l’edició 2022-2023, la qual fou triada —entre 3 obres presentades— pel jurat del certamen, format per Joan Menchon Bes, Núria Rafel Fontanals, Josep M. Pons Altés i Josep Cañabate Fortuño.

Tot i que l’obra ja està editada, aquesta no es donarà a conèixer fins el proper divendres 1 de desembre, en el marc de la celebració del Premi d’Assaig Artur Bladé i Desumvila, que en aquesta ocasió es portarà a terme a Flix.

Cal remarcar que és una publicació presentada a la convocatòria de subvencions de la Diputació de Tarragona, mitjançant la línia de Subvencions per a Publicacions Locals i Comarcals o d’interès per la província de Tarragona

Skills

Posted on

30/08/2023