A partir del 23 de novembre es podrà visitar, a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Móra la Nova, l’exposició de fotografies “Tot allò que veiem és bellesa per a algú”. El projecte, realitzat per Ariadna Pérez i Judit Sánchez, posa de manifest que la bellesa és totalment subjectiva: el que per a una persona pot ser bonic, per a una altra segurament no ho és i a la inversa.

Tot i haver-hi uns cànons de bellesa “acceptats”, cada persona ha de tenir els seus propis ideals. És a dir, allò que li pot agradar d’un mateix o d’una altra persona encara que potser no sigui acceptat per la resta de la gent. A través de fotografies realitzades amb diferents tècniques i altres suports audiovisuals, les autores reflecteixen aquesta realitat i fan reflexionar al públic sobre un concepte tan subjectiu com la bellesa.

L’exposició, que també es va instal·lar a Flix l’any passat gràcies a la col·laboració del CERE, es podrà visitar a Móra la Nova fins al 9 de desembre. Els horaris són de dilluns a divendres de 15:00 h a 21:00 h.