“T’ASTIMO”, UN CANT A L’AMOR, A LA VIDA I A LA LLIBERTAT.

FLIX (Ribera d’Ebre)
La vespra de Sant Jordi, divendres 22 d’abril, s’inaugura a Flix l’exposició “T’astimo” que recull més de quaranta il·lustracions realitzades al llarg dels dos darrers any per Lo Petit de Casa, nom artístic amb què el dissenyador Oscar Navarro presenta la seva col·lecció d’il·lustracions.

El projecte “Lo Petit de Casa” apareix l’abril de 2020 amb l’objectiu d’expressar sentiments i emocions nascudes arran de la pandèmia.

El conjunt de les obres comparteixen el mateix llenguatge

visual i estil. La narrativa està construïda amb el leitmotiv dels cors i dels petons: elements a través dels quals s’expressen emocions que

giren entorn a la vida, a l’amor i a la llibertat.

El títol de l’exposició, “T’astimo”, condensa bé el contingut de la mostra amb un concepte clar, directe i contundent. I és que el context dels darrers dos anys ha posat al centre de la vida l’amor, la preocupació i la necessitat de protegir als qui més s’estima. El fet d’escriure el verb estimar amb A queda justificat, com ha expressat l’autor, “ja que tot i que es pot qüestionar l’ortografia, la meva primera exposició ha de tenir identitat i accent flixanco”.

La mostra segueix un relat repartit en quatre conceptes com són Vida, Flix, Mares i Llibertat. L’exposició es podrà visitar a Flix fins a l’1 de maig, dia de la mare, a Ca Don Ventura.

Tal com indica l’eslògan de l’exposició “Massa temps sense veure’ns, és hora de sortir, compartir i cridar “T’astimo”.