Fulletó Visita Teatralitzada 2018.04.08

Seguint en la línia de col·laboracions amb altres entitats de la comarca, us oferim la possibilitat de participar en una activitat que tindrà lloc el 8 d’abril a les 11.00h al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova.

L’activitat consistirà en la visita teatralitzada “Un passeig per l’Estació” a càrrec del grup de teatre local “L’Estació”. Les tres primeres escenes de la visita es van estrenar l’octubre de 2017 i en aquesta nova representació s’estrenarà la quarta escena. A més, un cop conclosa l’actuació, podreu fer la visita guiada al museu, si així ho desitgeu.

El preu general de l’activitat, que estarà oberta a tot el públic, serà de 8 euros, però si us afegiu al grup que farem els socis i sòcies del CERE el preu serà de 6 euros per persona. Els menors de 7 anys i els socis del Club Super 3 tenen entrada gratuïta. Podeu portar acompanyants que no siguin membres del CERE.

A banda de les visites concertades, el Museu del Ferrocarril (www.museuferrocarril.org) ofereix visites guiades tots els caps de setmana i festius, matins i tardes, però la visita teatralitzada només es duu a terme en dates concretes al llarg de l’any. Acompanyeu-nos i aprofiteu aquesta ocasió!

Si hi esteu interessats, us heu d’inscriure a la seu del CERE, per telèfon en els horaris d’atenció al públic o a l’adreça de correu electrònic cere@riberadebre.org, abans del 3 d’abril. Un cop inscrits rebreu les indicacions oportunes per participar a l’activitat.